collage
collage

Fes-te un suro únic

collage

Avui us portem un nou tutorial Made in Nanuk! I amb aquest no cal que sapigueu cosir! Voleu fer-vos una pissarra de suro única? Doncs prepareu aquests materials:

1DSC_9023

  1. Pissarra de suro amb marc de fusta
  2. Tela de cotó de la mida de la pissarra
  3. Ondulines o altres cintes de roba
  4. Tisores
  5. Cinta adhesiva de doble capa
  6. Tornavís de punta plana
  7. Làmina Nanuk

1. Tallem la roba a la mida de la pissarra, deixant 1 cm de marge a cada costat. Si volguéssim pintar el marc d’algun color, com per exemple blanc, ara és el moment.

1DSC_9025

2. Posem cinta de doble cara per tota la superfície de la pissarra.

1DSC_9026

3. Traiem la protecció de la cinta adhesiva i hi col·loquem la tela a sobre que quedi centrada. Amb el tornavís amaguem el sobrant de la tela dins del marc.

1DSC_9027

4. Retallem les figures de la làmina Nanuk. En aquest cas hem fet servir la làmina “Sirena“. Les col·loquem per sobre del suro com més ens agradi i les planxem, sense vapor i amb un drap a sobre (podeu recordar com fer-ho en AQUEST POST).

1DSC_9035

5. Tallem les ondulines, donant 1 cm de marge a cada costat del marc. Les col·loquem amb l’ajuda del tornavís, aprofitant l’espai entre el marc de fusta i el suro.

1DSC_9039

I ja ho tenim!

1DSC_9040

Podem utilitzar xinxetes com si fos el suro normal, o també utilitzar les cintes i unes pinces per a penjar-hi les coses que volem tenir-hi.

1DSC_9041

 

Esperem que us hagi agradat el tutorial! La setmana que ve més idees en aquesta secció!

By AikaMaku