collage

Idees, trucs i tutorials: Fes-te un suro únic

collage

Avui us portem un nou tutorial Made in Nanuk! I amb aquest no cal que sapigueu cosir! Voleu fer-vos una pissarra de suro única? Doncs prepareu aquests materials:

1DSC_9023

  1. Pissarra de suro amb marc de fusta
  2. Tela de cotó de la mida de la pissarra
  3. Ondulines o altres cintes de roba
  4. Tisores
  5. Cinta adhesiva de doble capa
  6. Tornavís de punta plana
  7. Làmina Nanuk

 

1. Tallem la roba a la mida de la pissarra, deixant 1 cm de marge a cada costat. Si volguéssim pintar el marc d’algun color, com per exemple blanc, ara és el moment.

1DSC_9025

 

2. Posem cinta de doble cara per tota la superfície de la pissarra.

1DSC_9026

 

3. Traiem la protecció de la cinta adhesiva i hi col·loquem la tela a sobre que quedi centrada. Amb el tornavís amaguem el sobrant de la tela dins del marc.

1DSC_9027

 

4. Retallem les figures de la làmina Nanuk. En aquest cas hem fet servir la làmina “Sirena“. Les col·loquem per sobre del suro com més ens agradi i les planxem, sense vapor i amb un drap a sobre (podeu recordar com fer-ho en AQUEST POST).

1DSC_9035

 

5. Tallem les ondulines, donant 1 cm de marge a cada costat del marc. Les col·loquem amb l’ajuda del tornavís, aprofitant l’espai entre el marc de fusta i el suro.

1DSC_9039

 

I ja ho tenim!

1DSC_9040

 

Podem utilitzar xinxetes com si fos el suro normal, o també utilitzar les cintes i unes pinces per a penjar-hi les coses que volem tenir-hi.

1DSC_9041

Esperem que us hagi agradat el tutorial! La setmana que ve més idees en aquesta secció!

 

By AikaMaku

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>