Trucs idees i tutorials: Scrapbooking amb Nanuk

Torna la normalitat i torna la secció dels dijous de trucs, idees i tutorials! Avui, aprofitant que aquest divendres comença la fira de scrapbooking a Sitges i que Nanuk hi serà present, us explicarem com podeu utilitzar les nostres aplicacions de tela en aquest tipus de manualitats.

Les aplicacions Nanuk són estampacions fetes en roba 100% cotó, i el termoadhesiu utilitzat està lliure d’àcids, pel que les converteix en un material totalment compatible amb els vostres projectes de scrapbooking.

Quan tingueu pensat el projecte que voleu fer, heu d’escollir la làmina Nanuk que més us convingui (podeu veure totes les col·leccions AQUÍ), i retalleu les aplicacions que voleu fer servir. En aquest exemple hem fet servir la làmina “Neptuno” de la col·lecció de pirates, ja que volem fer una caixa dels tresors tot reciclant una caixa de cartró.

1DSC_8508

Podeu retallar per la línia de punts més exterior o per la línia més interior, com més us agradi.

1DSC_8517

Si les aplicacions han d’anar sobre un fons gaire fosc o amb relleu o estampats, us recomanem que primer les apliqueu sobre una cartolina blanca; d’aquesta manera no es perdran els colors ni la textura originals de la il·lustració.

1DSC_8520

Per aplicar-les és molt senzill. Endolleu la planxa i deixeu que s’escalfi. Col·loqueu un drap o tros de tela sobre l’aplicació i sense vapor (això és molt important!), planxeu durant 5 segons l’aplicació. Segons la potència de la planxa pot ser que necessitem alguns segons més per tal de que l’aplicació quedi totalment adherida.

1DSC_8524

Ara ja només hem de retallar la cartolina, i tractar la il·lustració com a qualsevol altre aplicació de paper que utilitzem.

1DSC_8530

Aquest és un exemple molt senzill, però les possibilitats de l’scrapbooking ja sabeu que són infinites, i amb les làmines Nanuk tindreu un element més amb el que jugar. Esperem veure les vostres creacions aviat!

1DSC_8531 1DSC_8535

 

By AikaMaku

Un pensamiento en “Trucs idees i tutorials: Scrapbooking amb Nanuk

  1. Pingback: Idees, trucs i tutorials: La mona de Nanuknanuk | nanuk

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>